Hlavní obsah
Článek

Svým způsobem si moderátorka Kateřina Kristelová (44) bydlení v malém bytečku na sídlišti na pražském Černém mostě pochvalovala. Ale až když se teď s dcerou Claudií přestěhovala do většího bytu v jiné části Prahy, vyprávěla, že až taková idyla to rozhodně nebyla.

"Stěhovaly jsme se z extrémně malého 2+kk do velikého 3+1. Bydlí se tam skvěle, je vedle jedné obrovské pražské přehrady, kam chodím každé ráno běhat a večer si tam vyčistit hlavu. Malá to tam zbožňuje, i školka je blízko. Všechno je takové zalité sluncem," řekla nám Kateřina.

"Přišly jsme tam z betonu, z Čerňáku, já tedy Čerňák milovala, protože jsem tam žila třináct let, ale kdokoli, kdo k nám přijel na návštěvu, se divil, jak tam můžeme žít. Když jsem vyšla z baráku, křupla mi pod botou injekční stříkačka, bezdomovci naproti vybírali věci z kontejnerů. Už to chtělo nějakou novou životní kapitolu," mínila Kristelová.

Katka šla z pronájmu do pronájmu. Nedostala by snad jako matka samoživitelka hypotéku? "Těžko říct, asi bych ji dostala, ale bráním se jakýmkoliv závazkům tohoto typu. Zakládám si na tom, že jsem si v životě nevzala žádnou půjčku, nikdy jsem nic nedlužila. Z hypotéky bych se budila obavami, zda ji zaplatím, i když momentálně mám práce dost," svěřila.

"Nechci se svazovat žádnou smlouvou. Když budeme chtít bydlet jinde, přestěhujeme se. A navíc nikde není psáno, že bychom se nemohli nastěhovat k někomu, s kým se třeba v životě propojím. A co bych pak dělala s bytem na hypotéku, když se nastěhuju do vily s bazénem," smála se Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám