Hlavní obsah
Článek

Moderátor, imitátor a bavič Vladimír Hron koncem června oslaví padesátku, není to na něm ale moc poznat. Zdravým životním stylem, cvičením bikram jógy a pozitivním přístupem k životu se vyhnul vráskám a tím pádem i plastickým operacím. A soužití s o osmnáct let mladší manželkou si nemůže vynachválit.

„Neničí mě, naopak, dává mi hodně ze svého mládí. Naopak se vracím do věku, v kterém jsou kluci z New Element. Jsem na správném místě,“ řekl Super.cz Hron na křtu nového alba Jdem dál úspěšné české chlapecké skupiny.

A na adresu své choti vtipkoval. „Už nemůže. Už mi stárne. V šedesáti si určitě najdu mladší model. Doufám, že to neuvidíš, miláčku,“ smál se.

S členem New Elementu Vojtou Drahokoupilem ho pojí kamarádství, dokonce na konec roku chystají společnou šňůru vystoupení. Hron si naděluje dárek v podobě vánočního turné a Vojta bude jeho hostem.

A nechybí mu televizní obrazovka? „Stále mám pořad v jedné menší televizi Poslední zhasne, na ostatních se čtyřikrát pětkrát ročně objevím. Nebráním se ale ani tomu, abych se objevil víc na jedné z těch větších. Kondici mám, uvidíme, jestli bude vůle vytvářet televizní zábavu,“ dodal Hron, který se coby dvojnásobný otec nebrání ani početí dalšího dítěte.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám