Hlavní obsah
Článek

S manželkou Romana Vojtka (52) se moc často nepotkáváme. Zatímco Roman vyráží do společnosti s novou partnerkou Petrou Vraspírovou, ona prý není veřejně známou osobností, tak proč by někam chodila. Výjimku dělá, jen když přijde každoročně podpořit akci Kočárkem Prahou.

Tak jak se Tereza po roce má? "Mám se hezky, děti taky. Benedikt mi dělá jenom radost, to je opravdu dítě za odměnu, krásně spinká, je moc hodný," svěřila Tereza. Médii sice proběhlo, že stejně jako její muž potkala i Tereza novou lásku, ale vyjadřovat se k tomu nechce.

"Nemám potřebu se ke svému soukromému životu vyjadřovat. Romanovi přeju hodně štěstí a tím bych to asi uzavřela," mínila. Roman nám řekl, že se snaží o děti co nejvíc starat a trávit s nimi čas. "To nekecá, bere si je často," potvrdila nám Vojtková.

Její dcera a syn tak už poznali i novou tátovu partnerku Petru. Jak na ni pohlíží Tereza? "Prakticky ji vůbec neznám, tak se k tomu nemůžu vyjádřit. Ale vracejí se v pohodě, jsou živí, jsou celí. Zaplať pánbůh," krčila rameny.

Když už jsme byli na akci mezi spoustou dětí, zajímalo nás, zda by s potenciálním novým partnerem Tereza uvažovala o dalším potomkovi. "Ani náhodou. Já jsem byla na Editku prakticky sama, na Beníka jsem sama a nedokážu si představit, že bych měla ještě třetí dítě sama. To fakt ne," byla razantní Vojtková.

Ale co kdyby byl nový partner méně pracovně vytížený než její bývalý? "To si úplně neumím představit. Nezažila jsem, že by mi nějaký chlap pomáhal... Už to prostě nechci," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám