Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je dokázáno, že prostředí má velký vliv na to, jak silný bude váš erotický zážitek. Počítáme s tím, že parťáka na společné dovádění už máte. Manžel, milenec, přítel, ten barman, co po vás už asi dva měsíce pokukuje, to všechno se počítá. Takže krok svádění přeskočíme a přesuneme se k praktické stránce věci.

Krok č. 1 – Chce to tu správnou postel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nákupní kabinky, auta, louky plné lučního kvítí a zamrzlé meze jsou bezesporu fajn místa na nezbedné hrátky, ale zvedněte ruku, kdo to má stejně nejradši v posteli? Na posteli se rozhodně nevyplatí šetřit, přeci jen jí využíváte hojně. Vsaďte na bytelný rám z kvalitního bukového dřeva a honosný design, který byl stvořen pro královské lenošení. Rám postele je doplněn o vysoké čelo, díky kterému se postel stane dominantou pokoje. Tedy než do něj vstoupíte vy ve vašem novém krajkovém prádle.

Krok č. 2 - Infantilní povlečení vyměňte za sexy povlečení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stejně tak jako si každý den vybíráte ten správný a dokonale ladící outfit, i vaše postel si zaslouží něco honosnějšího, než je to milované povlečení s pejsky z dob, kdy vám bylo pět let. V tomto případě hleďte nejen na originální design, ale i na kvalitu. U povlečení kousání není úplně žádoucí. Sázkou na jistotu je 100% bavlněný satén, který je jako pohlazení na kůži. Nejpraktičtější povlečení je to oboustranné - jednak se v posteli nebudete nudit, ale taktéž můžete kdykoliv otočit peřinu.

Krok č. 3 - Nechť všechno hoří a voní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tohle je otřepané klišé, ale co si budeme povídat - svíčky fungují VŽDY na 200%. Tentokrát však zapomeňte na obyčejné čajové svíčky a dodejte svým erotickým hrátkám punc luxusu s českou značkou Meadows. V bílé svíčce Cashmere objevíte vůni teplé skořice, muškátového oříšku a černého bezu. Růžová svíčka Rose vás zase okouzlí intenzivní a reálnou vůní čerstvě natrhaných růží. A Blackcurrant Leaves vás nabije novým osvěžením s vůní černého rybízu, hroznů a listů mandarinek. Sečteno, podtrženo = tolik afrodiziak v jednom balení ... užijte si tu příjemnou atmosféru na maximum!

Krok č. 4 - Nalijte si sklenku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Občas je potřeba prolomit ledy, a pokud ani svíčky nestačí, něco dobrého k pití by mohlo. Důrazně vám zakazujeme nalévat prosecco do plastového kelímku. Radši si domů přizvěte designové sklenice s krystaly Swarovski a sklopte na chvíli zrak do jejich oslnivého třpytu.

Krok č. 5 – Nenechte nic náhodě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá správná ložnice si žádá skříň s velkým S. Takovou, která pojme nejen všechny vaše hadříky, nějaké to luxusní prádélko, ale případně i Romea. Vsaďte na dřevěnou klasiku - skvěle zapadne do interiéru a bude jí to slušet jak v retro stylu, tak i v čisté moderně.

Další články

Načítám