Hlavní obsah
Článek

Jaro Smejkal (32) patří mezi osobnosti, kterých si nelze ve společnosti nevšimnout. Piercingy po obličeji, každou chvíli nové tetování a teď se ještě rozbujnil s barvou vlasů. Na představení finalistek soutěže Dívka roku dorazil obarvený na fialovo. Maminky náctiletých děvčátek se ho trochu vylekaly.

"Na hlavě už jsem měl leccos, fialová byla jedna z posledních barev, které jsem nevyzkoušel. A baví mě. Začal jsem spolupracovat s jedním institutem a řekli jsme si, že odpálíme novou barvu. Zatím mi to sedí, každé tři týdny to nechávám dobarvovat, což je docela náročné, ale vlasy mi stále drží a nevypadávají víc než obvykle," ujistil nás.

Na nové tetování prý neměl zatím kvůli práci čas, ale nápady už má. Dost má také piercingů v obličeji, proto nás zajímalo, zda nemá problémy na letišti u bezpečnostní kontroly. "Když jsem loni v zimě letěl do Dubaje, trvalo mi čtyřicet minut, než mě skrz ni pustili. Pípal jsem úplně všude, dávali mi i scannery, jestli jsem nesahal na bomby. Vyndat by to bylo složité, ale zatím se mi podařilo vysvětlit, že to jsou opravdu jenom piercingy, a nemám v tom schované ani drogy ani výbušniny, a je to prostě kov. Zatím jsem se všude dostal a vrátil se i zpátky, tak to snad vydrží," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám