Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nad depresemi sužovaným a stále obéznějším Robem Kardashianem (29) ještě na přelomu roku mnozí lámali hůl, jenže pak se dal dohromady s bývalou exotickou tanečnicí a internetovou senzací Blac Chynou (28). Kila šla pod vedením osobního trenéra a především díky motivaci ze strany nové přítelkyně rázem dolů. Z jeho transformace má radost celá rodina, ale nejvíc určitě samotný Rob, který se pomalinku, ale jistě vrací ke svému dřívějšímu já, kdy býval pohledným mladíkem s tělem samý sval.

O svou proměnu se ve středu podělil i s fanoušky na Instagramu, kam poslal k porovnání současnou fotografii s jinou z počátku dlouhé cesty za vysněnou vizáží, kdy měl ještě o 22 kilo víc. „Pořád je přede mnou hodně práce a hubnutí, ale jsem rád, že už je to lepší,“ připsal Rob k obrázku.

Co se ovšem daří Robovi shazovat, to jako by ulpívalo na jeho nastávající. Ta má sice s ohledem na svůj požehnaný stav na přibývání na váze nárok, jenže je teprve v samotném počátku těhotenství. Podle informací Daily Mailu má za sebou teprve první ultrazvuk miminka. Sama ovšem přiznala, že už přibrala devět kilogramů a na internetu se nevyhnula kritice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám