Hlavní obsah
Článek

Prý to mělo být tak drsné, že proti ní málem nastupovala po zuby ozbrojená firemní armáda Primy. Agáta Prachařová (38) skončila v magazínu TopStar a zlé jazyky hovoří o tom, že tam dělala takové dusno, že musela jít na hodinu.

Takové informace přinesl web Expres, všechny možné zdroje, které jsme oslovili, se však shodují jen na jednom: Agáta skončila, ostatní je ale prý jen snůška báchorek.

„Ano, už tam nepůsobím, ale jinak je to nesmysl. Na Primě budu dál,“ řekla Super.cz Agáta s tím, že jméno pořadu zatím nemůže prozradit. Trochu ale zapomněla, že nám o něm nedávno práskla úplně vše.

„Agáta již v rámci společenské redakce nepůsobí. Na Primě ji ale diváci v budoucnu uvidí v některém z jiných pořadů,“ potvrdila nám i mluvčí Primy Jana Mrákotová s tím, že odchod na hodinu se rozhodně nekonal.

I zdroje, které si přály zůstat v anonymitě, říkají, že tak žhavé, jak se teď povídá, to opravdu nebylo. Agáta si údajně s kýmsi v pořadu nesedla, nicméně kdyby si skutečně začala vyskakovat, zadupají ji šéfové televize do země. A to se nestalo.

Prosákly i informace, že se Agáta ve zlém rozkmotřila s šéfkou společenské redakce a ta jí zrušila na hodinu vstupní kartičku. „Nesmysl. Jen už nebyl důvod, proč točit večírky, tak se ve vší slušnosti dohodly na ukončení spolupráce. Vstupní kartička jí byla zrušena, ale to i email a stalo se to více lidem, kteří už s Primou ukončili spolupráci. Není teď přece důvod jí vstup nechávat. Později se Agátě klidně zase obnoví, zaracha tu vážně nemá,“ dozvěděli jsme se od důvěryhodného zdroje.

Prachařová působila v pořadu tak dlouho, až nám připadá, že ještě déle, než v Česku existuje televizní vysílání. S Primou je dlouhodobě spjata a tak není divu, že s ní stanice počítá i nadále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám