Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Eva Burešová se alternovala s Emmou Smetana (36) v titulní roli muzikálu Lucie, teď ji můžeme vídat v hlavní roli pro změnu v Sibyle. Zdálo se nám ovšem, že pořádně pohubla. Když jsme se potkali na představení finalistek soutěže krásy Dívka léta, byla hubenější než náctileté finalistky.

"Kalhoty mi padají, to je pravda, ale váhu mám pořád stejnou, 52 kilo. Ale přišla jsem o svaly. Hodně jsem makala, ale čtyři roky je to slabší, takže mi zmizely kompletně všechny svaly. Teď budou prázdniny, budu mít volněji a začala jsem zase pořádně cvičit. Na jevišti jako Sibyla hraju skoro do půl těla, tak ať to nějak vypadá," nechce na pódiu vypadat jako somálské dítě Eva.

Nedávno médii proběhlo, že se Eva rozešla s dlouholetým přítelem. "Určitě jsme se k sobě nevrátili, už se to ani neplánuje a nového také nemám. Potkávám kolem sebe spoustu zajímavých lidí, ale řekla jsem si, že jsem byla tolik let ve vztahu, že nadešel čas, abych se začala věnovat sama sobě," svěřila.

"Nemyslím to sobecky, ale chci makat na svojí práci a na sobě, protože jsem měla pocit, že jsem trochu ztracená. Chci zase sama sebe najít, uvědomit si, jaké mám vlastně názory. Když budu mít nějakého budoucího partnera, který už by měl být otcem mých dětí, tak abych ukázala, jaká doopravdy jsem, a nehledala se v tom vztahu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám