Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Plodková (42) je sice se soutěží krásy pro náctileté slečny spjata jako moderátorka, ale o dalších vazbách na Dívku roku jsme věděli méně. Držitelka Českého lva v ní dokonce před dvaceti lety zvítězila.

"Soutěž jsem asi deset let moderovala, vždy s různými partnery. Vzhledem k tomu, že mamka už několik let tuhle soutěž organizuje, tak jsem jim vypomáhala. Od moderování jsem si dala pauzu, ale aspoň jsem je přišla podpořit," svěřila nám po představení letošních finalistek.

"Když jsem před dvaceti lety vyhrála, bylo to super. Skvělý zážitek, ale i parádní ceny. Vyhrála jsem zájezdy do Itálie a do Řecka, klávesy, které mám ještě někde schované, a spoustu dalších věcí," vyprávěla nám.

"Modelingové ambice jsem neměla, ale chtěla jsme to zkusit, protože jsem se tehdy hlásila na hereckou školu a chtěla jsem si vyzkoušet, jestli budu mít na to, abych zvládla vystupování před lidmi," vysvětlila, proč se tehdy na soutěž krásy přihlásila.

Adrenalinem pro ni bylo i moderování, které je podle herečky mnohem náročnější než "obyčejné" hraní pod scénářem. "Moderování mám ráda, baví mě, ale ten stres je pro mne neuvěřitelný," dodala.

A kde teď budeme moci Janu v nejbližší době vidět? "Televize Stream.cz teď spustila seriál Žrouti, příští rok bude seriál Casting a na podzim má spustit Česká televize seriál Já, Mattoni, na který se velmi těším. Přes léto mě čeká natáčení filmu a dalšího seriálu. Nenudím se," ujistila nás herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám