Hlavní obsah
Článek

Francouzský svátek filmu a francouzská móda - jak dokonalá symbióza. Zatímco většina dam během filmového festivalu v Cannes na rudém koberci před festivalovým palácem ukazovala nohy, poutala hlubokými dekolty a odhalenými zády, tak Marion Cotillard zvolila naprosto opačnou politiku.

Módní dům oceňovanou francouzskou herečku zahalil do couture dress modelu ze zlatého lamé a organzy, který její tělo kryl od zápěstí po kotníky. O zbytečné přemíře látky ale nemůže být řeč. Byť herečka neukázala kůži, tak působila v elegantních pouzdrových šatech svůdně a sofistikovaně. Dlužno dodat, že i zvědavci si přišli na své, neboť šaty Marion rafinovaně odhalovaly záda.

Tělo obepínající šaty zvýrazňující přednosti nositelky vytvořili v ateliéru Flou, která má své sídlo od roku 1947 na slavné pařížské adrese 30 Avenue Montaigne.

Vy máte jedinečnou možnost v naší galerii sledovat celý proces, jak model pod rukami těch nejschopnějších mistrů svého oboru postupně vznikal od prvního naskicovaného návrhu, přes výběr vhodného materiálu, špendlení zkušební látky, až k tvorbě finálního mistrovského díla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám