Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinká topmodelka Karlie Kloss nevyniká pouze dokonalým tělem, díky němuž je přirovnávaná k těm legendám světového modelingu, mezi které patří například Elle Macpherson. Chicagská rodačka oslňuje také dalšími atributy. Patří mezi ně například zářivý úsměv.

Naposledy Kloss vystřídala na prestižním postu ambasadorky Swarovski kolegyni Mirandu Kerr ze stáje andílků Victoria's Secret. „Je pro mě ctí stát se součástí dlouhé historie značky, která ženám dodává eleganci svými zářivými a originálními designy,“ komentuje novou etapu své kariéry modelka.

Karlie Kloss je skutečnou módní ikonou, která vyniká aktivním přístupem a smělým odhodláním. Pózuje na přehlídkách, exceluje ve studiu na newyorské univerzitě, provozuje charitativní podnik rozdávající pečivo, vyučuje dívky společenskému chování – to vše dělá Karlie stylově a s přirozeným půvabem. Dokonalé rovnováhy dosahuje i při předvádění nového trendu, který kombinuje prvky mini a maxi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám