Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nestárnoucí herečka Jane Seymour (65) v úterý zavítala na otevíračku nového butiku značky Jovani ve West Hollywoodu. Ve svém elegantním a zároveň sexy modelu ladila s červeným kobercem a opět právem sklízela chválu za svou perfektní postavu. Pětašedesátiletá čtyřnásobná maminka jako by znala tajný recept na elixír mládí a zastavila své ‚zrání‘ v dobách největší slávy, kdy v 90. letech natáčela seriál Doktorka Quinnová.

Rodilá Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg, jejíž rodina pocházela z Polska, si převzala herecký pseudonym Jane Seymour v počátcích kariéry po třetí manželce panovníka Jindřicha VIII.

Navzdory přibývajícím rokům si čtyřikrát rozvedená herečka nemůže stěžovat na nedostatek filmových nabídek. Jen letos se objevuje ve třech projektech, z nichž jedním je i parodie na adaptaci Padesáti odstínů šedé nesoucí název Padesát odstínů černé. Znalci bondovek si ji ale zaručeně pamatují již z roku 1973, kdy se po boku Rogera Moora objevila v osmém filmovém zpracování kultovní série s názvem Žít a nechat zemřít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám