Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Při pomyšlení na plavkovou sezónu mnoho z nás propadá panice. Slavní jsou v klidu, mají svoje vychytávky. Ale jaké to jsou?

Hit pro dokonalou postavu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že se nelze stát plážovou kráskou přes noc? Návod slavných na rychlé tělo do plavek zní Laserová liposukce SlimLipo. Nejšetrnější a nejrychlejší liposukce současné estetické medicíny. Odstraní tuk bezbolestně, bez dlouhé rekonvalescence, bez nutnosti celkové anestezie a trvale. Navíc po „vysátí” tuku sama vypne kůži bez vzniku nerovností. Touto liposukcí se netají Petr Kotvald, Michal David či sestra Simony Krainové. „Rekonvalescence byla rychlá, druhý den jsem už byla na place,“ přiznala Alice Bendová ke své liposukci na Klinice Yes Visage u MUDr. Issama Alawy. „Čas, který u jiných liposukcí strávíte rekonvalescencí doma, se SlimLipo ušetříte pro skutečnou dovolenou,“ potvrzuje Alawa.

Nejúčinnější bezbolestné hubnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejčastěji přiznaným trikem celebrit pro hubenou postavu je Coolsculpting. Co že to je? Jediná certifikovaná, FDA schválená forma kryolipolýzy (lidově též liposukce zmražením). Je bez chirurgického zásahu nejúčinnějším neinvazivním tvarováním postavy s klinicky prověřenými výsledky,“ popisuje MUDr. Pavel Boček. A kdo se nechal všechno "zmrazit"? Nejčerstvěji nyní před létem zpěvačka Michaela Gemrotová, ale z mnoha známých tváří jmenujme alespoň i Simonu Krainovou, Kateřinu Brožovou či Maroše Kramára. Opět není náhodou, že v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech najednou, provozuje tuto patentovanou technologii pouze Klinika Yes Visage, kde si celebrity podávají dveře.

Kam pro dokonalá prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen v létě v plavkách, ale obecně jsou krásná prsa symbolem ženskosti, a tak není divu, že na faktorech jako jsou jejich tvar, souměrnost a velikost do značné míry závisí, jak žena vnímá sama sebe. „Podle statistik nejvíce sebevědomí dodává právě plastika prsou,“ potvrzuje český specialista na úpravu prsou MUDr. Martin Molitor, primář Kliniky Yes Visage, kam si pro svá prsa přišly i známé osobnosti jako Petra Faltýnová nebo Miss Earth 2014 Nikola Buranská. U MUDr. Molitora se objevila i Simona Krainová. „Neprozradím výsledek naší konzultace, ale svá prsa bych svěřila pouze Klinice Yes Visage, kde už využívám i jiné služby a mají mou plnou důvěru,“ potvrzuje Simona volbu kliniky.

Nohy jako nové

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Herečka Alice Bendová se zkrášlování nebojí. Po liposukci k dokonalosti dovedla i své nohy. „Viditelné metličkovité žilky, které vypadaly jako nehezké modřiny na nohou, mě trápily 9 let. Úplně zbytečně. Pan doktor Baláž mě jich zbavil během minuty a vůbec nic jsem necítila,“ popsala zákrok sklerotizace nadšená Alice. „Jedná se o neinvazivní metodu odstranění malých a středně velkých povrchových křečových žil, kdy se léčivo aplikuje mikrojehlou do postižených žilek. To žilní stěnu rozruší a výsledným efektem je vymizení žilní kresby. Zákrok se provádí ambulantně a je opravdu bezbolestný. Výhodou metody je to, že výsledek je vidět okamžitě a přetrvává,“ popsal zákrok MUDr. Peter Baláž.

Tip: Nové tělo zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klinika Yes Visage se svými pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě je nejen největší klinikou u nás a na Slovensku, ale také klinikou, kde člověk s největší pravděpodobností narazí na nějakou známou osobnost, které ji hojně využívají. Stejnou péči, jako zde zmíněné celebrity, si lze dopřát také zcela zdarma. V soutěži o proměnu, kde můžete vyhrát zákrok dle přání. Z více jak 300 služeb si vybere každý. Více o soutěži na webu kliniky.

Další články

Načítám