Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Korpuletní herečka Lucie Polišenská (30) patří k nejvtipnějším postavám seriálu Ohnivý kuře. Lucie hraje cukrářku Verunu, u které už jsme měli možnost vidět hodně bizarní postelovou scénu s vysokým a hubeným hercem Jaromírem Noskem.

Tentokrát se Polišenská coby Veruna vrhla na manžela Lenky Vlasákové Jana Dolanského, jenž v seriálu hraje kuchaře Buráka. Nejednalo se však o sexuální scénu, ale o záchranářskou akci!

Burák přišel do cukrárny opravit pokladnu. Poté, co se zničehonic nemůže zvednout, snaží se mu macatá Veruna pomoct, ale místo toho nebohého Buráka zraní.

Ten se nemůže nadechnout a Veruna vezme situaci duchapřítomně do svých rukou. Burákovi dává umělé dýchání, což se mu sice pranic nelíbí, ale má smůlu. Na vtipnou ukázku se podívejte ve videu.

Lucie Polišenská se do povědomí diváků dostala i díky seriálu Stream.cz Autobazar Monte Karlo, kde hrála účetní Bublinu. Ve filmu oceněným Českým lvem Kobry a užovky zase skončila v posteli s Matějem Hádkem. O zajímavé role tedy opravdu nemá nouzi.

Reklama

Další články

Načítám