Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká plus size modelka Ashley Graham je v jednom kole a poslední dobou plní stránky médií s železnou pravidelností. Zatímco před necelými čtrnácti dny bodovala na přehlídkovém mole pod širým nebem na newyorské přehlídce Christiana Siriana, minulý týden spatřil světlo světa sexy klip Joeho Jonase k písni DNCE - Toothbrush, v němž Ashley ztvárnila jeho objekt touhy, který má už nyní na internetu téměř pět a půl miliónů zhlédnutí. A nově se Ashley pochlubila i ochutnávkou z posledního focení...

Osmadvacetiletá brunetka, která na sebe upoutala pozornost i loni, kdy se stala první plus size modelkou otištěnou na stránkách plavkového speciálu Sports Illustrated, se může pochlubit první vlastní řadou plavek.

Při navrhování celkem jedenácti modelů jednodílných i dvojdílných plavek se Graham nechala inspirovat Jamesem Bondem a pochopitelně také před objektivem svého manžela, fotografa Justina Ervina, stála modelkou.

Na karibském ostrově Curaçao, kde vznikly senzační fotky a zároveň se zde natočila i reklama, se Ashley předvedla ve svých modelech dostupných ve velikostech 40 - 54.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám