Hlavní obsah
Článek

Televize Nova se rozhodla přitáhnout ke svým obrazovkám diváky pokusem s dobrodružnou šou. Už za pár dní do exotiky odlétá početný tým, který bude připravovat největší podobný projekt v její historii: Robinsonův ostrov.

Pořad v zahraničí známý jako Survivor se přitom v Česku už před deseti lety vysílal na Primě. Průvodcem byl tehdy Marek Vašut, který nyní patří do stáje Novy, protože uvádí obnoveného Milionáře. Kdo jej nahradí, nebo zda se vrátí na stejný post, ale Nova odmítá prozradit, perličky z natáčení si šetří na později.

„S nástrahami přírody se utká osmnáct soutěžících, vítěz získá po 45 dnech pobytu výhru ve výši dva a půl miliónu korun,“ řekl tiskový mluvčí Novy Martin Šnýdr.

Přihlášek do televize dorazily čtyři tisícovky, vybraní účastníci musí před odletem projít zátěžovými psychickými testy.

Při samotné soutěži se objeví na izolovaném filipínském ostrově Caramoan, bojovat budou se soupeři, tropickou džunglí, nedostatkem potravy, náročnými úkoly, ale též sami se sebou. Novu bude celý projekt stát desítky miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám