Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doby, kdy byla Demi Moore (61) po rozchodu s Ashtonem Kutcherem vyhublá na kost, jsou naštěstí dávno pryč a dnes se už znovu pyšní postavou snů. Na pondělním galavečeru magazínu Vogue v Kensingtonských zahradách v Londýně zazářila v třpytivé róbě v barevné kombinaci černé a bardó, která rafinovaně odkrývala v síťovinové vsadce jen štíhlý pas a jakýsi ‚obrácený výstřih‘.

Demi dokázala, že i když odhalí jen trochu kůže, může to být mnohem víc sexy, než prosvítající silueta celého těla, kterou na stejné akci předvedla například Kim Kardashian.

Třiapadesátiletá hollywoodská ikona známá ze snímků Duch, Neslušný návrh či Striptýz ovšem učarovala i mladistvým vzhledem a hřívou lesklých dlouhých vlasů, které nechala volně splývat kolem obličeje.

Herečce zkrátka prospívají výrazně mladší milenci, jimiž se od rozchodu s Kutcherem obklopuje. Podle dostupných informací už nějaký čas randí s bubeníkem skupiny Dead Sara Seanem Fridayem (27), ale spatřena byla letos už i ve společnosti šestadvacetiletého herce z komedie Bez kalhot Alexe Pettyfera. Moore má zkrátka slabost pro muže, kteří by se věkově hodili spíš pro její tři dcery, ale zároveň není pochyb, že u ní spolehlivě fungují jako elixír mládí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám