Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) nemá na lásku moc štěstí. Naposledy byla zabouchlá až po uši loni do podnikatele Marka, rozešli se ale ve zlém, pak se lehce oťukávala s průšvihářem Davidem Limberským, s tím jí to ale také nedopadlo. Teď už ji konečně drží za ruku nový urostlý chlap!

Dominika nového kluka přiznala na sociální síti, kam si dala fotku, jak se spolu drží za ruku. Pak uveřejnila i společnou fotku, chlápkovi ale není vidět do obličeje.

„Po předchozích zkušenostech to nechci zakřiknout a nějak moc rozebírat. Ano, jsem zadaná a šťastná. Poznali jsme se na Valentýna, což je symbolické. A je nám spolu fajn. Můj přítel také podniká, ale to je všechno, co vám k tomu mohu říci,“ reagovala na dotazy Super.cz Dominika.

Ta i s novým partnerem vyráží na dovolenou do Dubaje, kde si chce odpočinout od pracovních povinností. „Měla jsem hodně běhání kolem prvního castingu na devátý ročník projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, při kterém učím dívky základům modelingu. Některé slečny jsou vybrány, v červnu proběhne druhý casting,“ dodala zaláskovaná Mesarošová.

Znáte identitu Dominičina nového přítele? Pište na redakční email!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám