Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Větší bříško, nebo útlý pas? Úzká ramena, nebo široká? Boky fortelné, nebo jako za groš kudla? Každá žena je jedinečná, tak proč na to nemyslet při přípravě kolekce plavek. Mnohé ženy si ještě pamatují, že při nákupu dvoudílných plavek volily menší zlo, buď neseděl horní díl, ale spodní díl padl jako ulitý, nebo přesně naopak. V lepším případě sedělo oboje, ale barevnost nebyla to pravé ořechové.

Má vaše postava úzká ramena a široké boky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na eshopu vip-pradlo.cz prodáváme zvlášť horní a spodní díl plavek. Obě části jsou na sobě natolik nezávislé, že si můžete vybrat nejen různé velikosti, barevnost, ale i střih. Největší část prodeje zabírá nabídka naší vlastní značky Fantasy. Jedná se o české plavky, které šijeme od obvodu 65 do 115 cm a košíčky ve velikosti B–L. A pár rad při výběru vhodných plavek na různé postavy. Máte úzká ramena a širší boky? Odpoutejte pozornost od boků tím, že zvolíte méně výrazný spodní díl, nejlépe jednobarevný a naopak horní díl pestřejší, může být i různě vrstvený. U horního dílu dobře vypadá vázání za krkem. Ceny za plavky Fantasy jsou u horního dílu plavek od 1 245 Kč a spodního dílu od 455 Kč.

Nebo máte široká ramena a úzké boky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řešíte široká ramena a úzké boky? Zde platí přesně obrácený postup než u předchozí varianty. Zvolte si výraznější spodní díl, který může být v jakémkoli střihu (bikiny, bokovky...) a horní díl méně výrazný. Ceny za plavky Fantasy jsou u horního dílu od 1 245 Kč a dolního od 425 Kč.

Žena plných tvarů s větším bříškem?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte větší bříško a říkáte si, že dvojité plavky jsou pro vás tabu? Omyl, nebojte se jich, jen zvolte střih kalhotek s vyšším pasem. U horního dílu sáhněte po méně vykrojeném střihu. I tady platí, že je lepší, když si vyberete jen jeden díl, který bude výrazný a druhý jen v jedné barvě. Ceny za plavky Fantasy jsou u horního dílu od 1 275 Kč a dolního od 445 Kč.

Ideální ženská postava?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je vaše postava jako věrná kopie přesýpacích hodin? Vám sluší téměř vše, ale nejlépe na vás vyniknou plavky, které mají trojúhelníkový vršek nebo nemají ani ramínka. U spodního dílu můžou být kalhotky všech střihů. Ženy, které hodně sportují, nemají téměř žádný přechod mezi pasem a boky, je dobré tedy zvolit plavky, které opticky vytvarují ženské křivky. Zaměřte se při výběru na spodní díl, bokové kalhotky se zavazováním, bikiny, které jsou více vykrojené. U horní dílu je vhodné vyztužení a hluboké vykrojení. Pozornost je lépe upoutat na horní díl, ten by měl být v pestřejších barvách. Ceny za plavky Fantasy jsou u horního dílu od 1 275 Kč a dolního od 445 Kč.

Plavky, které nebudou na každé třetí ženě?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ženy, které touží po originalitě, si můžou vybrat z kolekce maloseriových plavek. Celá kolekce se šije jen v počtu 10–20 kusů, takže je velmi nepravděpodobné, že na pláži nebo u bazénu potkáte jinou ženu ve stejných plavkách. Všechny uvedné plavky můžete zakoupit i v našich partnerských prodejnách, jejich seznam najdete na fantasyitalia.cz. Nenašly jste i tak svoji velikost? Nevadí, vyberte si vzor, napište nám své míry (podle přesného návodu na měření, který najdete na našich webových stránkách vip-pradlo.cz) a plavky vám ušijeme.

Další články

Načítám