Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Fanoušci známých lidí opravdu někdy nevědí, kdy už jejich zájem o idoly přesahuje všechny meze. Své by o tom mohl vyprávět Jiří Krampol (85), který se o jednom víkendu na pětapadesátých narozeninách svého kamaráda stal největší atrakcí pro tři stovky kolínských občanů. Té historce se skoro nechce ani věřit!

„Oslavenec má hospodu pro tři sta lidí, takže když nám Jirka u stolu chtěl vyprávět nějakou historku, povídal ji přerušovaně pětkrát. Pořád k němu přicházeli noví zájemci o podpis nebo o fotku. To Jirka ještě ani nehnul brvou a ochotně každému vyhověl,“ řekl náš zdroj.

Pak ale přišlo něco, co herce, který si chce brzy splnit svůj celoživotní sen a setkat se s Belmondem, jehož odnepaměti dabuje, doslova dorazilo.

„Na toaletách chtěl vykonat malou potřebu, ale neměl šanci. Obklopila ho banda místních, plácali ho po zádech a čekali, až si rozepne poklopec. Asi mysleli, že na ně z něj vyskočí pitaval nebo Jean Paul. Tak radši utekl a šel si ulevit do přírody. Jenže tam na něj v nejlepším také někdo vyskočil a začal si ho zuřivě fotit. To už bylo i na něj moc,“ dodal náš zdroj.

Sám Krampol historku nepopírá. „Stalo se to, ale já se nezlobím. Vždyť ve finále co je pro umělce větším oceněním, než že za ním chodí lidé a chtějí si s ním promluvit nebo se vyfotit? I kdybych stokrát neměl náladu, člověk to nesmí dát najevo, byl by navždy za arogantního namyšleného hlupáka. Na toaletě bych uvítal víc soukromí, ale co se už dá dělat,“ řekl k tomu smířlivě Jiří Krampol.

Podobnou historku s WC jsme před lety slyšeli i od Jiřího Mádla (37). Ten byl se svou dívkou v restauraci na večeři, pak se ale ozvala příroda. Při vykonávání velké potřeby najednou zahlédl, jak k němu kdosi pod dveřmi přesouvá tužku a sešit, v němž byla žádost o podpis. I přes rozpaky fanouškovi vyhověl, nikdy se ale nedozvěděl, o koho šlo.

Reklama

Další články

Načítám