Hlavní obsah
Článek

Hudební ikona posledních bezmála tří dekád Mariah Carey (54) momentálně hubne do svatebních šatů, a i když je její snaha už hodně znát, jsou oblasti, kterých se úbytek na objemu nijak nedotkl. I když by se o Mariah dalo říct, že umí hubnout na těch správných místech, v neděli večer se jí to trochu vymstilo...

Maminka pětiletých dvojčat Moroccana a Monroa si nyní může dovolit kupovat menší velikost oblečení, ale pak má pro změnu problém do něj vtěsnat své vnady. Carey i vzhledem ke své zálibě v hodně hlubokých dekoltech často používá nálepky, které zajišťují, že se jí šaty nepohnou do strany víc, než je záměr, ale v neděli během večeře s jejím snoubencem Jamesem Packerem zpěvačku oblíbený vylepšovák zradil.

Carey se sice pokoušela výstřih udržet na svém místě ručně, jenže její paže na takovou výbavu nemohly stačit. Fotografům se tak po několikahodinovém čekání před restaurací Craig’s ve West Hollywoodu, kde Mariah s Jamesem večeřeli, zpěvačka odvděčila úlovkem v podobě unikátních záběrů, které proběhly mnoha zahraničními médii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám