Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi herečkou Lindsay Lohan (37) a o sedm let mladším Egorem Tarabasovem je to opravdu vážné. Zatímco dřív Lindsay střídala milence jako na běžícím páse a dokonce si vedla seznamy těch nejslavnějších, kteří prošli její postelí, s nenápadným ruským podnikatelem pocházejícím ze zámožné rodiny jí to klape už téměř rok, což je na rozpustilou herečku slušný výkon...

Do doby, než Lindsay poznala Egora, měla navzdory množství mužů, které vystřídala, nejvážnější vztah s djkou Samanthou Ronson (38), s níž randila v letech 2008 - 2009. O Tarabasovi se ovšem říká, že je i přes svůj nízký věk silně rodinně založený a na herečku má skvělý vliv. A něco na tom zřejmě bude... Od té doby, co jsou spolu, nemá Lindsay žádný větší vroubek a vyhýbají se jí i potíže se zákonem.

Dvojice strávila předšlý víkend v Cannes, kde se u pláže před hotelem Eden Roc nalodila do člunu, který je odvezl na luxusní jachtu plující podél pobřeží Saint-Laurent-du-Var. Lindsay možná nakonec uvidíme i ve svatebním, jelikož dvojice je údajně od dubna zasnoubená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám