Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních měsících a letech nebylo o Vladimíru Železném v české společnosti ani vidu, ani slechu. Za poslední měsíc se ale někdejší mediální guru se svou manželkou Konstancií ukázal na společenské akci už podruhé.

Naposledy jsme se s ním potkali na velkolepém otevření akademie v zámku Savoia. Na akci plné prominentů nám bývalý ředitel televize Nova, senátor a europoslanec prozradil, čemu se aktuálně věnuje.

"Jsou to báječné děti, rodina a fotografování. Jsem fotograf od svých třinácti let. Od fotografování jsem odběhl jako senátor, poslanec, ředitel televize. To všechno byly odbočky. Já jsem ve skutečnosti jenom fotograf," překvapil nás svou odpovědí Železný, který se o své aktuální činnosti více rozpovídal. "Fotím židovský život a jsem jediný z fotografů na světě, kteří mají přístup do zakázané fotografické zóny mezi chasidy. Chasidé jsou ortodoxní židé, kteří nesnášejí fotografování, kteří se téměř nedají fotografovat, ale já mám 280 tisíc fotek."

A jaký je jeho cíl, co bude s fotkami provádět? „Cílem je radost je fotit a snad z toho jednou vznikne kniha,” odpovídá Železný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám