Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a někdejší účastnice SuperStar Veronika Vivi Vrublová nahrála svůj první autorský singl, který má ambice stát se neoficiální hymnou všech studentů, kteří v této době pravidelně zažívají stres ze zkouškového období.

Sama autorka, aktivní studentka vysoké školy, ví, o čem zpívá, protože podobné pocity, které vtiskla do písně s názvem Zkouškové, zažívá dnes a denně. „Zkouškové ale není jen o stresu, dá se z něj vydolovat i nějaká ta skvělá párty s kámoši a kámoškami. Tím také kompenzuji stres a napětí v nejnáročnějším období pro študáky,“ dodává s úsměvem sympatická blondýnka, která navíc musela stihnout i natáčení videoklipu k písni, a to v průběhu jednoho týdne.

Zpěvačka si totiž vybrala k realizaci svého scénáře studentský tým kolem Adama Kováře a ten má v době zkoušek také napilno. Vše se nakonec podařilo dle představ Veroniky a jejího producentského týmu, takže můžete ocenit invenci mladé skladatelky a textařky, která zachytila pocity studentů pod odborným dohledem hudebního režiséra Lukáše Chromka a studia Soundevice. Zda se z písně stane studentská hymna, netušíme, ale podle našich informací má ohlas mezi studenty už nyní velký.

Reklama

Další články

Načítám