Hlavní obsah
Článek

Tentokrát se jojo efekt nekonal! Když jsme Jitku Asterovou (64) potkali po několika měsících, kdy se pochlubila výsledky nové diety, neměla ani o kilo navíc. "Z jedenácti kilo, které jsem shodila, jsem nenabrala ani deko," svěřila Super.cz herečka, která jí po 5 hodinách a cvičí jógu.

Vypadá výborně, 59 kilo, které teď má, měla prý naposledy na škole. "Oblékla bych se tak, aby to bylo víc vidět, ale musela jsem volit sportovní eleganci, protože si nemůžu vzít jiné boty než tenisky. Měla jsem bradavici na noze, která mi pořádně ničila život, moje švagrová mi ji vyřízla, ale pořád to ještě bolí," vysvětlila.

Jitka moderovala uvedení nového prostředku na mládnutí pleti, sama to ale skoro nepotřebuje. "Až to vyzkouším, tak už mi třeba v hospodě nenalejí," smáli jsme se společně.

Nevynechali jsme pochopitelně ani dotaz na její současný milostný život. "Pravda je, že když člověk lépe vypadá, chce se mu i víc seznamovat. Momentálně si partnera vybírám, v hledáčku jsou tři, tak uvidíme," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám