Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazílie se může pyšnit celou plejádou úspěšných světových topmodelek. Ne každá však má na to, aby vydělávala jako Gisele Bündchen či Alessandra Ambrosio.

Příkladem je modelka Ana Braga (42), která se zatím na rozdíl od svých slavnějších kolegyň proslavila svlékáním v pánských časopisech a stala se například brazilskou Playmate. V jihoamerické domovině ale byla příliš velká konkurence, a tak se atraktivní blondýna přestěhovala do USA, konkrétně si vybrala slunnou Kalifornii.

A nemá rozhodně nouzi o nedostatek pozornosti. Svlékla se do několika reklamních kampaní a na sociálních sítích se často chlubí fotečkami v titěrných bikinách, které nosí na svých procházkách po pláži v Malibu.

Protože si život v USA opravdu oblíbila, považuje se téměř za Američanku a náklonost ke své druhé domovině neváhá projevit. Dokonce podpořila americké olympioniky, kteří už brzy budou bojovat o medaile na olympiádě!

A to se olympiáda koná v její rodné Brazílii! Modelka provokovala s bikinami v barvách americké vlajky a s replikou zlaté medaile na krku. Pak si hodní díl plavek sundala a beze studu zapózovala nahoře bez.

Brazilští olympionici mají zjevně smůlu, protože jejich exhibicionistická krajanka zatím žádného z nich nepodpořila. Otázkou zůstává, zda to Američané s touto lascivní fanynkou zrovna vyhráli...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám