Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Písničkář Honza Nedvěd (69) s médii o svém soukromí dlouho nemluvil. Až teď poskytl exkluzivní zpověď, ve které odkrývá pravdu o své finanční situaci, zdravotním stavu a dítěti s mladičkou manželkou Pavlínkou (34).

Honza si dítě dlouho přál, jeho manželka byla proti. Jak je to dnes? "Já si myslím, že každá žena, která říká, že by nechtěla miminko, tak neříká pravdu. Tady jde o tu věc, že kdybychom my měli miminko, tak odejdu dřív, než to miminko dospěje v člověka a ona by zůstala sama. Já bych okamžitě chtěl, ale měl by si člověk spočítat, že tím, že odejde, nezajistí dítě a ženu, že je to nezodpovědný," řekl TopStar magazínu Jan Nedvěd.

Slavný písničkář řešil také problémy se sluchem, kvůli kterým nemohl dál pokračovat. V jednu chvíli dokonce úplně ohluchnul. Poslední diagnóza lékařů ale vypadá nadějně.

"Já jsem neohluchnul, mně se ztratily frekvence. Vyrobil jsem si mašinky, které ty frekvence, když mám po velkých šňůrách nebo po velký námaze uší, upravují. Sám ti to našteluju a je mi dobře. A za dva tři dny to sundám, slyším dobře a jedu na další šňůru," vysvětlil v reportáži, kterou uvidíte dnes ve 21:30. Prozradí také, jak je na tom nyní s penězi. Mluvilo se o tom, že je finančně absolutně na dně.

Reklama

Další články

Načítám