Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn Veroniky Žilkové (62) Vincent (19) stihl vidět tátu Marka Navrátila jen pár minut před jeho nečekanou smrtí. Stavební inženýr, který žil s Žilkovou od roku 1988 do roku 2005, podlehl v pětapadesáti letech mozkové příhodě.

Pro Vincenta to bylo hodně náročné. V pátek úspěšně udělal maturitu a hned se mámě chlubil do telefonu. Ta mu však musela říct smutnou zprávu, ať ihned pospíchá do nemocnice, protože jeho otec umírá.

„Vincent je velkej frajer, svého otce stihl jen o pár minut. Takže u něj byl a zůstal v místnosti i po jeho smrti. Jela tam s ním i Vincentova přítelkyně Sabina a můj současný manžel Martin Stropnický,“ řekla Blesku Žilková.

Druhý syn Navrátila a Žilkové Cyril byl v době otcovy smrti ve Francii. Pár hodin před tátovou smrtí, s ním ještě telefonoval.

„Marek Cyrilovi vyprávěl vtip, ale nemohl si vzpomenout na pointu, tak slíbil, že zavolá ještě později. Jenže už to nestihl. Cyril se tak pointu tátova vtipu už nikdy nedozví,“ dodala smutná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám