Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bolek Polívka (74) je známý milovník žen. Má šest dětí se čtyřmi ženami. I když on s nimi dobře vychází, ony se doposud nemohly vystát. Nyní je všechno jinak. Dokonce to vypadá, že se současná manželka Marcela s bývalou ženou Chantal Poullain spřátelily.

Se svou současnou ženou Marcelou má tři děti - Mariánku, Františka Antonína a Jeníka. Nejstarší Kamilu má se Stanislavou Polívkovou, Annu s Evelynou Steimarovou a Vladimíra se Chantal Poullain.

"Já jsem zaplaťpánbůh rád, že mi to vydrželo i s těma maminkama od těch dětí, abych to tak nějak vyjádřil. Lepší mám vztah já s nimi, než ony mezi sebou. To je zvláštní, ne?" usmívá se Bolek Polívka. "Už se to ale všechno zklidnilo, třeba už se Marcela baví se Chantal. Dokonce tuhle jsem koukal na nějaké premiéře, najednou hledím a ony si živě povídají. Tak tam stojím s Aničkou a vezmu tu mojí milovanou dceru za ramínko, díváme se na to z pěti metrů a říkám Aničko, toto jsme chtěli," prozradil reportérce Andree Ježkové v reportáži pro dnešní TopStar magazín.

Polívka ženy miluje, ale vypadá to, že tu poslední Marcelu už si nechá. "Už jsme spolu 23 let. Tak jako v každém vztahu, někdy se dostaví lehká krize, někdy přeháňka a někdy to vypadá na velkou bouři. A pak se to zase uklidní a vyjde zase slunce," vysvětluje.

Marcela to s Bolkem umí. "Když chce tak to se mnou sakra umí a když nechce, tak to se mnou ani nechce umět. Já si toho vztahu vážím a vážím si jí a chci, aby to vydrželo co nejdýl," dodal Polívka, který v pořadu promluví také o exekucích a farmě v Olšanech, o kterou přišel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám