Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veroniku Žilkovou (62) a její rodinu zahalil smutek. Známé herečce v pátek zemřel její druhý manžel Marek Navrátil (†55), se kterým měla syny Cyrila (27) a Vincenta (19).

Stavební inženýr podlehl mozkové příhodě. „Bylo to náhlé. Dostal mrtvici, převezli ho s krvácením do mozku do nemocnice, a tam v pátek ve dvě hodiny odpoledne zemřel,“ potvrdila informaci deníku Blesk Žilková. „Je pro mě těžké k tomu něco říkat. Byli jsme rozvedení, ale byl to otec mých dvou dětí, a spolu jsme jich vychovávali dokonce pět,“ uvedla herečka.

Navrátil žil s Žilkovou od roku 1988 do roku 2005. Vychovával s ní dceru Agátu (38) (od jejích dvou let), kterou měla herečka z předchozího manželství s režisérem Jiřím Hanychem (57). Společně se jim narodili synové Vincent a Cyril a zároveň si osvojili ještě Honzu a Markétu z dětského domova. I po rozvodu zůstali Navrátil i Žilková přátelé.

O informace o pohřbu si si mohou přátelé Navrátila psát na mail hanychova@gmail.com.

Reklama

Další články

Načítám