Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Oficiální verze rozchodu kontroverzní Ivety Bartošové (†48) s Domenicem Martuccim (47) sice hovoří cosi o tom, že zpěvačka italskému hraběti vyčítala odjezd na dovolenou (Super.cz o tom informoval o dvanáct dní dříve než jiná pohotová média), pravda ale může být úplně jiná. "Ivetu vyděsily zprávy o tom, že jsem musel podstoupit vyhánění ďábla," přiznal Super.cz Martucci. Nebyla to nakonec ona, kdo se zalekl pekelných sil a vzal raději roha?

"Iveta byla naštvaná na moji matku. Je totiž pravda, že ta asi před šesti lety požádala faráře, aby na mně vykonal exorcismus. Nelíbilo se jí, že se nechovám podle toho, jak by si přála, že nechci žít v Itálii a vzít si mladou urozenou dívku ze šlechtické rodiny," nerad vzpomíná Domenico. V kostele ho čekal zážitek, na který prý do konce života nezapomene.

"Byl tam farář a pak ještě řada lidí, kteří se na mě dívali jako na někoho, kdo je postižený démony. Posadili mě do první řady, z obou stran mě drželi, kněz mi přikládal kříž na čelo a latinsky ze mě vyháněl ďábla," popisuje italský exmilenec Bartošové.

"Matka mě už předtím posílala za psychology a psychiatry, ale ukázalo se, že jsem naprosto normální. A když se tohle všechno dozvěděla Iveta, opravdu se na matku zlobila. A i to odstartovalo konec našeho vztahu," uvádí Ital. Kdo ví, zda jeho matka neměla pravdu a zda opravdu není posedlý. Možná že se to přeneslo i na jeho bývalou lásku, která se chvílemi chová, jako by se na ní vyřádily snad všechny temné síly světa.

Reklama

Další články

Načítám