Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Šonková zraje jako víno. Na finále Miss České republiky před osmi lety se pyšnila plnějšími tvary, dnes má postavu srovnatelnou se světovými topmodelkami.

Své hubenější já předvedla Katka na přehlídce, kde s ní na mole předváděla například Aneta Vignerová (36). Modelka, kterou si díky blond hřívě a slovanským rysům ve tváři často pletou s Taťánou Kuchařovou (36), si proto mohla dovolit vynést také odvážnější model sestávající z kožené minisukně a svetru s umělou kůží. V outfitu ukázala své štíhlé dlouhé nohy bez jediné známky celulitidy.

„Nemyslím si, že bych byla nějak extra hubená. Mám ženskou postavu po mamince, vždycky jsem měla výrazný zadek a boky. Myslím, že ji budu mít vždy a jsem za to ráda,” říká Šonková.

Modelka změnila jídelníček, vyřadila některé potraviny a úspěch se záhy dostavil. „Zhubla jsem od doby, co jsem přestala jíst maso. Více se zajímám o zdravou stravu, do jídelníčku jsem zařadila více luštěnin a zeleniny. Chutě na sladké mi ale zůstaly. Mám štěstí, že mě hrozně moc baví běhat a vůbec sportovat, takže i když si sladké dopřeju, vím, že to vyběhám,” říká Kateřina Šonková.

Reklama

Další články

Načítám