Hlavní obsah
Článek

Bývalá švédská královna krásy, Playmate, topmodelka a herečka Victoria Silvstedt se i v šestatřiceti může pyšnit bezchybnou postavou. Není proto divu, že se před paparazzi s oblibou nakrucuje jen v sexy bikinách. Pro pobyt na Sardinii v letovisku Porto Cervo si zabalila do kufru khaki model se šňůrkami na zavazování na bocích. Victoria si tam užívá letních dnů se svým postarším přítelem Mauricem Dabbahem.

Milenecký pár Victoria a Maurice jsou poněkud nesourodou dvojicí. Vedle švédské krásky je movitý obchodník totiž jako trpaslík. Jejich výškový rozdíl je více než o hlavu, a to Silvstedt ani nemusí mít boty na podpatku. Společně však vypadají spokojeně a chodí spolu již přes rok, tak není co řešit.

Švédka, která si zahrála v desítkách hollywoodských filmů a mluví kromě švédštiny také italsky, francouzsky a anglicky, se nedávno setkala také s českou Playmate Lucií Kachtíkovou, a to začátkem srpna na plese Červeného kříže v Monaku. Oběma blondýnkám to náramně slušelo a byly středem pozornosti.

Reklama

Další články

Načítám