Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete ušetřit pořádný balík? Tak si pospěšte. Cokoliv si objednáte 25. května do 00:00 v e-shopu MT nábytek, to vám přivezou až domů úplně zadarmo. Potřebujete skříňku do koupelny nebo rovnou zařídit obývák? Vybavte si celou domácnost úžasným nábytkem s akčními slevami i 67 %. Čeká na vás přes 8 700 modelů pro každý věk, postavu i peněženku. Tak na nic nečekejte, akce končí dnes o půlnoci!

Má vše, co čekáte od své ložnice: atmosféru, pohodlí, prostor a navíc senzační slevu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte se okouzlit sestavou světlého ložnicového nábytku Dione a prožívejte lepší noci i rána. Vyberte si širší nebo užší postel a matraci odpovídající potřebám vašeho těla, ať máte spaní přímo na míru. Až se probudíte, oceníte rozmanité a chytře provedené úložné prostory, a při úklidu zase moderní, vysoce odolnou povrchovou úpravu nábytku. Zkrátka super tip! Dříve za 26 484 Kč.

Dokážete zaplnit všechny police v parádní skříni? Za tu cenu se to vyplatí vyzkoušet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní a praktické úložiště vašich oděvů? Zrcadlová šatní skříň Avery s tichými posuvnými dveřmi, za kterými objevíte spoustu úložného prostoru v policích a na šatní tyči. Velká čelní zrcadla si necháte přidělat tak, aby vždycky ukazovala, že jste na světě nejkrásnější, a můžete rozjet soukromou módní přehlídku. Nezmeškejte výjimečný kousek za výjimečnou cenu. Dříve za 11 610 Kč.

Vybarvěte si každý večer podle své nálady. S moderní obývací stěnou dokážete zázraky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klídek, romantika nebo divočina? Díky obývací stěně Kobe navodíte doma přesně takovou atmosféru, na jakou se cítíte. Jak je to možné? Lehce, na přání k ní totiž dostanete i 16barevné LED osvětlení s dálkovým ovládáním. Vyberte si ze 3 variant dekoru s odolnou povrchovou úpravou a objevte si dosud nepoznanou pohodu. Výborné hodnocení zákazníků! Dříve za 10 288 Kč.

Vlasta: “Zakoupený nábytek je super, jsem velice spokojená.” Co ji na sedačce nadchlo?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odpověď je jednoduchá. Komfort, užitečné funkce a taky skvělá cena rohové sedací soupravy Mono. Vyberte si stejně jako paní Vlasta ze 2 barevných kombinací odolné potahové tkaniny, pravou nebo levou stranu rohu, a užívejte si pohodlí bohatého polstrování. A když si zároveň dokoupíte i taburety, v okamžiku uděláte ze sedačky lůžko. Jednoznačně palec nahoru. Dříve za 11 358 Kč.

Doprava na všechno zdarma - 8 700 modelů, slevy až 67 %. Akce končí právě dnes!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na nic nečekejte a spěchejte na stránky e-shopu MT nábytek. Vyberte si tam do dnešní půlnoci z tisíců kousků nového nábytku do bytu, domu i zahrady a za dopravu kamkoliv po ČR nezaplatíte ani korunu navíc. Chcete útulnou ložnici zlevněnou skoro o 13 tisíc? Nebo obývací stěnu s osvětlením se slevou přes 16 tisíc? Máte je mít, ale jen do 00:00!

Další články

Načítám