Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Způsobů, jak zhubnout, je mnoho, ale ne každý funguje tak, jak bychom si představovali. Když navíc potřebujeme pořádnou motivaci a rychlé výsledky, není dobrý nápad experimentovat s nesmyslnými dietami. S proteinovou dietou KetoDiet ale zhubnete bezpečně a zdravě. Stejně jako Miluška Bittnerová, Václav Kopta, nebo Jitka Zelenková, kteří si proteinová jídla a nápoje KetoDiet nemohou vynachválit.

Jak KetoDiet funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová dieta, nebo také ketodieta, pomocí úpravy jídelníčku a speciálních proteinových jídel a nápojů naprosto přirozeně spaluje vaše tukové polštáře a faldíky. Svému tělu odepřete nadbytek cukru, dodáte vysoce kvalitní bílkoviny v rozumném množství, abyste nepřicházeli o svaly, a dopřejete mu veškeré potřebné minerály, vitamíny a omega mastné kyseliny. Úbytky na váze tak můžete pozorovat velice brzy.

Dietní plány (téměř) pro každého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už máte menší nadváhu, nebo se potřebujete zbavit třeba i více než 20 kilogramů, snadno si zvolíte jeden ze tří pohodlných dietních plánů. Jejich délka závisí samozřejmě na tom, kolik potřebujete zhubnout. Nepočítáte kalorie, protože proteinová jídla a nápoje jsou přesně namíchány, nemáte pocit hladu, nebo nervozity a vždy máte po ruce jídlo, které podpoří spalování tuků.

Proteinové drinky i ve výhodných baleních

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinové nápoje KetoDiet jsou navrženy a vyrobeny ze špičkových surovin a jsou zcela bezlepkové. Připravíte je za 2 minutky a svému tělu dodáte vše, co v průběhu hubnutí potřebuje. Příchutě si k nápojům volíte sami podle toho, kterou máte raději, a nemusíte si kupovat hned několik velkých balení nápojů s již vmíchanou příchutí, jak je tomu běžně zvykem. Chutě jsou tak mnohem pestřejší.

Proteinové omelety, kaše, polévky...

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nápoji ale nabídka proteinové diety KetoDiet nekončí. Pochutnat si v průběhu hubnutí můžete na snídaňových kaších, omeletách, polévkách, oblíbených proteinových tyčinkách a dalších jídlech. Pokud to se shazováním kilogramů myslíte vážně, můžete si pořídit i cenově výhodné balíčky, které pro vás sestavili výživoví specialisté, a nemusíte tak přemýšlet nad tím, jaká jídla si pro svůj dietní plán pořídit. S KetoDiet se vám jednoduše bude hubnout pohodlně.

Další články

Načítám