Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Menopauza je nevyhnutelná u každé ženy, problémy, mezi které patří návaly horka, nervozita, podrážděnost, únava, nespavost a jiné poruchy spánku, noční pocení, bušení srdce, deprese. Můžeme pokračovat ještě dál, ale máme pro vás raději řešení a tím je Mensicol, velká novinka na trhu, která se svojí účinností netají! Jedná se o silnou formuli, jež podporuje zdraví každé ženy.

Mensicol je unikátní ve složení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mensicol obsahuje jako hlavní složku drmek obecný, který byl již v antice známý svými účinky proti ženským problémům. S dalšími složkami tvoří Mensicol smrtící kombinaci proti bolestivé menstruaci, harmonizuje menstruační cyklus, pomáhá při hormonálně podmíněných duševních výkyvech a potížích při menopauze.

Menopauza? Žádný problém!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žena vstoupí do menopauzy, neobjeví-li se u ní dvanáct měsíců menstruace. Následuje mnoho komplikací, jako je špatný spánek, čímž trpí více než 95 % žen, které se dokonce několikrát za noc probouzejí. Poté ze studií vyšlo, že ženy v menopauze také trpí častými výkyvy nálad a ztrátou paměti. Na to je Mensicol jako stvořený! Poraďte si s menopauzou přírodní cestou.

Trápí vás vrásky? Baobabový olej – to nejlepší pro vaši pleť

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nasadili jste do boje s nimi hydratační krémy, nebo se dokonce chystáte využít služeb plastické chirurgie? Zapomeňte na to! Dostupným a účinným řešením je baobabový olej. Ten hravě strčí do kapsy všechny ostatní drahé hydratační krémy! Obsahuje obrovské množství vitamínů, antioxidantů, tříslovin, katechinů a flavonoidů. Tento koktejl účinných látek spolehlivě hydratuje pokožku, ale nemastí. Dokáže navodit regeneraci poškozené, popraskané či vrásčité kůže. Na boj s vráskami využijte levné a čistě přírodní řešení – baobabový olej v biokvalitě.

Další články

Načítám