Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z miminka je teenagerka, z tatínka bývalý přítel a z mladé maminky jedna z největších hollywoodských hvězd, která zraje jako víno a blýskla se v takových trhácích jako Pearl Harbor, Van Helsing, Letec, Underworld či Total Recall. Zřejmě všichni dobře tušíte, že jde o Kate Beckinsale (42), a ti ještě znalejší poznají i jejího bývalého partnera, velšského herce Michaela Sheena (47). Tomu herečka v roce 1999 porodila dceru Lily, která zůstává zatím jediným potomkem jak Kate, tak i Michaela.

Přátelství hereckého páru, u nějž láska vyprchala po osmi společných letech v roce 2003, ovšem přetrvává dál a rodiče dnes sedmnáctileté slečny spolu dodnes vycházejí mimořádně dobře. Beckinsale se dokonce kamarádí i se Sheenovou současnou partnerkou Sarah Silverman, a když se holky potkají na večírku, nejde je od sebe odtrhnout...

Zlomovým bodem jejich vztahu se stal snímek Underworld, kdy Kate přesvědčila režiséra Lena Wisemana, aby obsadil i Sheena, což se nakonec stalo. Herečka však k v té době ženatému Wisemanovi měla stále blíž a nakonec si spolu začali románek, který vyústil v rozchod se Sheenem. Wiseman a Beckinsale se o rok později v květnu 2004 vzali v kalifornském Bel-Air. Loni v listopadu ovšem oznámili, že se rozvádějí.

Reklama

Další články

Načítám