Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, v primáckém pořadu Prostřeno se objevil dredatý týpek Michal, který plival ostatním do jídla, přiznal to na kameru a ještě z toho měl legraci jako náckové z druhé světové. Proti mladému vysokoškolákovi se vznesla bouře nevole, mnozí by ho nejraději zlynčovali, jiní tvrdě kritizují televizi, že to soutěžícím neřekla. Jak se Prima brání? Hlasujte v anketě na konci článku.

Stanice odmítá, že by snad Michala ponoukala, aby něco takového udělal jen naoko, aby bylo nějaké to vzrůšo.

„Prostřeno je pořad, který je maximálně autentický a štáb do průběhu jednotlivých večeří zasahuje co nejméně, a to pouze organizačně. Nikdo ze štábu rozhodně nikoho k ničemu nenavádí. To by koneckonců popíralo celý tento divácky oblíbený formát. To, jak se soutěžící prezentují, je jejich věc a také jejich vizitka,“ brání televizi Prima vedoucí PR lifestylových pořadů Jana Mrákotová.

Jenže takové vysvětlení divákům stačit nebude. V naší anketě jednoznačně převládl názor čtenářů, že za vše může právě Prima, navíc se lidé do stanice pouštějí pořád víc.

„Pro prachy a sledovanost cokoli, že? Až jim tam příště nějaký soutěžící bude lít projímadla, v horším případě jedovaté látky, taky budete jen nečinně přihlížet a Boušková s Vydrou to trapně komentovat?“ zlobí se ale dál diváci.

„Za chvíli se bude močit do polévky? Úroveň pořadu klesla hluboko… Prima měla zakročit před podáváním úkolu týdne a říct soutěžícím, co udělal!“ píší další.

Michalova údajná kamarádka ho brání s tím, že plivání vážně bylo nahrané, nikdo tomu ale dnes už nevěří a všichni to považují za pozdní snahu zmírnit následky podivného klukova chování.

Co říkáte na plivání do jídla v Prostřeno?
Od Michala je to nechutné
20,4 %
Vina je především na TV Prima
75,2 %
Nevadí mi to, pobavilo
1,7 %
Michalovi se nedivím
2,7 %
Celkem hlasovalo 82869 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám