Hlavní obsah
Článek

Herec Pierce Brosnan (63) rozhodně nenechává dlouholetý vztah se svou ženou Keely Shaye Smith zevšednět. Exotickou dovolenou si mohou dopřát, kdykoli jim to pracovní povinnosti dovolí. Na Havaji totiž našli druhý domov, když si zde pořídili dům, a Pierce se na své oblíbené odpočinkové místo tentokrát vrátil znovu po dvou měsících.

Na bývalého představitele agenta 007 a jeho ženu, profesí novinářku, je pokaždé radost pohledět. Manželé po dvaadvaceti společných letech dovádí v moři, objímají se a laškují jako zamlada. Však se také v roce 1994 na pláži seznámili, a to v Mexiku. Tehdy sice měla Keely o dobrých třicet kilo méně, ale ani to fešnému herci nijak nevadí.

Dvojice, která společně vychovala syny Dylana Thomase (19) a Parise Becketta, si zkrátka vztah hýčká, i v okolí jejich domu v Malibu je lze potkat na procházce a vždy se vedou za ruce. Před třemi měsíci například Pierce na svém Instagramu na 15. výročí svatby sdílel společnou fotografii s manželkou, pořízenou zřejmě před mnoha lety, s popiskem: "Má láska".

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám