Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Holky a auta se nepůjčují, to je jasná věc. Teď k tomu ale přidejte i povlečení. Ta z Cunami.cz totiž nedáte z ruky, nebo se z nich spíš nebudete chtít odchumlat. Jsou totiž nejheboučtější v celé galaxii a ještě dál. Proto se nedivte, že na Zemi nezakopnete o mimozemšťany. Jsou zachumlaní někde mezi Saturnem a Uranem. Nějaký ten pátek patří mezi nejvěrnější zákazníky.

S bavlnou se nespletete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Můžete být sebevětší popleta, plést páté přes deváté a potýkat se s pletichami, ale i když je to někdy pořádně propletené, vy plést nemusíte. Povlečení Enschede jsme upletli za vás. Perfektně vás odizoluje od vnějších podnebných vlivů, ať už jde o fujavice, přízemní mrazíky i vedro jak v peci. Kvůli tomu přimhouříte oko a přežijete i to, že se občas musí vyžehlit.

Fajnovka z mikrovlákna pro fajnšmekry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slečinky si nemůžou pomoct, jsou z něj úplně odvařený. Chytají se na něj jak vařený špagety na zeď. Je skutečně tristní, že se tenhle krutopřísnej „frikulín“ v divokým ohozu může po světě promenovat jako by se nechumelilo a motat všem hlavu. Když se s Oshikangem ale zamotáte vy, problémy ostatních vás už nebudou zajímat. Držíme pěsti, ať vás bůh vyslyší a už nikdy nemusíte jeho neskonale jemnou náruč opustit.

100% elegán

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud toužíte po pohledech zvědavých čumilů při věšení prádla na balkón a závistivých povzdechách návštěv, které nakouknou k vám do ložnice, dejte to do kupy s bavlněným povlečením San Diego. Je totiž naprosto k sežrání. Garantujeme extrémní slušivost u všech druhů peřin, duchen i dek. Jen bacha, při rvačce o poslední kousky můžete utržit šrámy a škrábance. Některé chtivé zákaznice si v zápalu boje servítky neberou.

Postelová proměna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý povaleč, pecivál, lenoch i darmošlap si ode dneška může v posteli připadat, jako by se vyvaloval na prosluněné louce, jen bez travního šimrání. Stačí si k sobě nastěhovat povlečení Gobabis. Ale musíte být ultra rychlí, jelikož je k tomu všemu ještě z 1000x jemnějšího mikrovlákna než všechna ostatní, mizí přímo nadzvukově.

Láska na první dotek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jen málo věcí si vás omotá kolem prstu po prvním omaku. Jednou je Sauronův prsten, pokud jste tedy Glum. Pro ty míň šedé a více vlasaté jen tu už jen jedno pokušení – povlečení Freneker. Úžasně jemný a měkoučký kousek z bavlny. Doslova svádí k zavrtání. Mrazíky drží při zemi a parno zapudí. To musíte mít. Bez debat.

Další články

Načítám