Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Barbora Zemanová (26) se do povědomí diváků dostala díky soutěži Česko hledá SuperStar. V její třetí řadě v roce 2006 skončila těsně před stupni vítězů na čtvrté příčce (třetí byla Leona Černá, druhý David Spilka a vyhrál Zbyněk Drda). Bára je hudebně stále činná, vydává singly, klipy i desky. Před pár dny pokřtila ten poslední - videoklip k písni Barbína, v němž si na paškál bere jistou skupinu dívek na festivalové scéně a v jejím zákulisí.

„Barbína je takový letní ‚vtipno-song‘, který vznikl jako předzvěst blížící se festivalové sezóny, na niž se každý rok všichni těšíme. Nechali jsme se inspirovat skutečným příběhem, ale naši Barbínu samozřejmě necháváme v anonymitě,“ říká Bára.

Její kolega z kapely Tomáš Mouřenec dodává, že u jednoho nového songu nezůstane. „V podobném duchu jako Barbína se ponesou i další skladby, které teď připravujeme v našem studiu. Po popových experimentech jsme se zase vrátili ke kytarám a doufáme, že naše snahy vyvrcholí koncem roku vydáním nového alba,“ uvedl.

Co se festivalové účasti týče, mohou Zemanovou a její band fanoušci slyšet například na Votvíráku.

Reklama

Další články

Načítám