Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Berenika Kohoutová (25), která se nedávno provdala za exmanžela Tatiany Vilhelmové Pavla Čecháka, píše s kolegyní Marikou Šoposkou blog Sedmilhářky. Ten je natolik úspěšný, že se herečky rozhodly vydat texty i knižně.

Berenika neponechala nic náhodě a na slavnostní křest Sedmilhářek dorazila v hodně odvážném modelu šatů. Červené sexy šatičky herečce moc slušely, leč byly opravdu hodně krátké.

Když se Berenika před fotografy pokusila o svůdnou pózu, kromě nožek odhalila i mnohem víc, než možná sama chtěla. Světlo světa spatřily její bílé kalhotky, které se ihned staly vítaným bodem pro přítomné fotografy.

Nutno říct, že v těchto šatičkách bylo velmi obtížné nic neukázat. Snad jen kdyby Berenika držela nohy striktně u sebe, nedošlo by ke kalhotkovému trapasu. Ten se však stal i mnohem známějším, nejen českým celebritám, takže Berenika může zůstat v naprostém klidu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám