Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celého čtvrt roku trávila Hanka Vagnerová (41) čas v Los Angeles. Česká herečka v Hollywoodu docházela na herecké kurzy, ale to rozhodně nebyla jediná její pozoruhodná činnost. Mimo jiné za velkou louží v dubnu nafotila editorial a obálku aktuálního červnového čísla české mutace módního magazínu InStyle.

Do Ameriky přijel za herečkou početný tým. Úspěšný fotografický pár René a Radka za ní ale příliš dalekou cestu vážit nemusel, neboť ve městě andělů už nějaký ten pátek žije. „S Hankou se nám spolupracovalo jako vždy skvěle,” ocenila fotogeničnost herečky šéfredaktorka zmíněného magazínu Karolína Otevřelová, která připomněla, že Vagnerová začínala jako modelka.

„Když přijde na focení, tak je jí hned všude plno a neustále se chechtá! Jakmile si ale stoupne před kameru, tak z vteřiny na vteřinu zahraje jakoukoli emoci,” dodala.

Pobyt v Americe byl pro herečku přínosný. „Díky L.A. si mnohem víc věřím. Řekla jsem si, že budu dělat věci, kterých se bojím. Třeba improvizace v angličtině. To je něco, co bych rok a půl zpátky nedokázala. A nejednou člověk zjistí, že to jde,” říká Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám