Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tori Spelling (38) nepatří mezi mimořádně nadané a oslnivě krásné herečky, ale když se nalíčí, je vcelku pohledná blondýnka. Bez make-upu by se ale raději příliš ukazovat neměla. V současnosti ji samozřejmě od absence líčení omlouvá její požehnaný stav, ale všudypřítomní paparazzi toho vždy rádi využijí. Tori se pak na podobné nelichotivé snímky musí dívat na internetu nebo v tisku.

Herečka, jež má pár týdnů do porodu, si takhle vyrazila na pravidelnou těhotenskou prohlídku na kliniku v Los Angeles, kde nejspíš potkala svou známou. Spelling celý život bojuje s předsudky okolí kvůli tomu, že její tatínek byl významný režisér Aaron Spelling. Díky němu také získala jednu z hlavních rolí v seriálu Beverly Hills 902 10.

Úspěšná však Tori byla ještě jako spisovatelka. Její autobiografický debut s názvem sTORI Telling se dostal v roce 2009 na top seznamu newyorských bestsellerů.

Tori si v roce 2004 vzala herce Charlieho Shaniana, s nímž se po necelých dvou letech rozvedla. Zamilovala se totiž do jiného herce - Deana McDermotta, kterého si jen pár dní po rozvodu se Shanianem také na ostrově Fiji vzala. McDermott se pro změnu kvůli Spelling, která po smrti jejího otce v roce 2006 zdědila velkou část z jeho jmění čítající na 500 milionů dolarů, rozvedl se svou tehdejší manželkou Mary Jo Eustace.

Reklama

Další články

Načítám