Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdříve byla Simona Krainová (51) múzou návrhářky Kateřiny Geislerové, nyní se obě pozoruhodné ženy spojily a vztah návrhářky a modelky se profesně vyrovnává. Kateřina a Simona už delší dobu spolupracují a navrhují.

„Kateřina je velmi talentovaná, její věci mě baví. Nedělá nudnou módu, ale vkládá do ní rebelii. Vykresluje ženu, která není cukrová panenka. Její tvorba je o materiálech, o hře se střihem,” vysvětlovala Simona. Jejich společnou tvorbu ale svět hned tak neuvidí. „Do hrnce, ve kterém vaříme náš projekt, přidáváme další a další ingredience,” řekla Krainová s tím, že vymýšlejí další a další projekty.

„Nikdy bych se nepasovala do role návrhářky. Je třeba na to mít nejen talent, ale i školu. Na to je tu Kateřina, já do toho přispěju nápadem a zkušenostmi. Vím, co ženy potřebují a co postrádají na trhu."

Krainová i Geislerová se staly v poměrně stejném období matkami. Kateřinin syn Eliáš a Simonini chlapci Max a Bruno se ale doposud nikdy nepotkali. „Odděluji děti od práce. Snažím se stoprocentně věnovat dané činnosti. Když mám práci, tak jsou děti ve školce, nebo je nechávám hlídat. Když jsem s Kateřinou, tak jsme samy,” vysvětlila Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám