Hlavní obsah
Článek

Že do pořadu Prostřeno chodí někdy hodně zvláštní soutěžící, to ví každý, kdo tuhle stálici primácké televizní obrazovky pravidelně sleduje. Co ale předvedl Michal s dredy, nad tím zůstává rozum stát! Hlasujte v anketě na konci článku.

Michal si s ostatními vůbec nerozumí a zachová se jako zastydlý puberťák, když soupeřům do brambor naplive a ještě se tomu směje jako sedmiletý klučík, který dal učitelce na židli připínáček. „Iloně a Tomášovi jsem tam naflusal,“ přiznal bez mrknutí oka na kameru. „Dal jsem tam málo mouky, ještě to vylepším,“ poplival tentokrát ještě i bramborové řízky zády ke kameře.

„Jak vám chutnalo?“ ptal se ostatních s velkým pobavením, zatímco ti vůbec nic netušili. „Udělal jsem to se vší péčí a láskou, podle toho to bude chutnat,“ provokoval ironicky.

Čtenáři na webu Primy hustě útočí na samotnou nechutnost s plivanci do jídla (dokonce by ho někteří lynčovali), ale také na televizi.

„Doufám, že TV Prima bude mít co říci k vaření tohoto hnusného ‚prasete‘. Věřím, že nebudu sám, kdo bude chtít po TV Prima vysvětlení. Primo, to tam nemáš někoho, kdo by zasáhl? Příště třeba někoho otráví a Prima bude u toho? Hnus! I kdyby to byla jen hloupá legrácka, to už je fakt moc! Primo, ty za to můžeš!“ píší čtenáři.

Na druhou stranu to někteří vidí tak, že se možná jen Prima s mladíkem domluvila, ten že zády ke kameře plivance pouze naznačoval. „To nikoho vinu nesnižuje a neznamená to, že jídlo i to plivání bylo méně nechutné,“ tvrdí rozhořčení diváci.

Co říkáte na plivání do jídla v Prostřeno?
Od Michala je to nechutné
20,4 %
Vina je především na TV Prima
75,2 %
Nevadí mi to, pobavilo
1,7 %
Michalovi se nedivím
2,7 %
Celkem hlasovalo 82869 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám