Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nebývá zvykem, že by ženy, ať už herečky, nebo jiné, nějak razantně měnily své jméno. To hvězda seriálu Přístav nejen že vyměnila po svatbě se známým veterinářem své dívčí příjmení Hrachovcová za Herčíková, ale poté se zase vrátila k tomu původnímu a k tomu si nedávno začala říkat Kaira (49). To vysvětlila tak, že více odpovídá jejímu vnitřnímu já, celkovou životní změnu zase tím, že v ní něco zemřelo.

Na otevření nového showroomu hereččiny oblíbené návrhářky Kateřiny Geislerové jsme položili zcela prozaickou otázku, jestli kvůli změně jména měnila také veškeré doklady, tedy jestli je to změna i úřední a oficiální? „V občance mám Kateřina Herčíková. Řekla bych, že pokud je něco skutečného a vychází to z vás, tak není potřeba to dávat najevo tím, že si budu například měnit jméno v občanském průkazu. Něco z vás má vyzařovat, a není třeba si to psát na čelo. Buď to tak je, nebo není,” míní sympatická seriálová herečka.

A jak si její blízcí zvykli na nové jméno? „Je dobré se zeptat lidí v mém okolí. Je pravda, že čím dál víc lidí v práci a v soukromí mě oslovuje Kairo,” říká Hrachovcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám