Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Známá česká bloggerka a zlatokopka Dominika Myslivcová (21) je opět v ráži. Tentokrát se pustila do dcery zpěváka Janka Ledeckého, snowboardistky Ester (21). Obě holky nafotily hodně odvážné fotky a vsadily se, která z nich vydrží déle běžet na vysokých podpatcích. Z pohledu na obě kočičky se vám rozhodně zamotá hlava…

Jak vidí sázku obě aktérky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Blonďatá Domča se závodu nebojí. Jiné střevíčky než vysoké štekle byste v jejím botníku hledali hodně těžko, a ač se to nezdá, svoje sexy tělíčko pravidelně trápí ve fitku. Pro naši olympioničku bude tedy tvrdou soupeřkou. Snowboardistka a lyžařka Ester má ale ke sportu daleko blíž, a jestli má v něčem navrch, tak jsou to výdrž a svaly. Dokáže si ale poradit s podpatky?

Která dáma zvítězí v nečekané disciplíně?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zajímá vás, která slečna v nezvyklé sázce zvítězí? Tipněte si v O2 TV Challenge, jak dlouho se holky vydrží potit na běžícím pásu, a můžete vyhrát některou ze super cen od Samsung za stovky tisíc korun. Samotný závod můžete sledovat 31. května živě na Facebooku O2. Pískat ho nebude nikdo jiný než známý rapper a miláček dívčího publika Johny Machette (23).

Těšte se na skvělý mač

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Budeme doufat, že si ani jedna z dam nenabije tvářičku a Ester si nezadělá na podvrknutý kotník, který by mohl ohrozit příští sezónu.

Další články

Načítám