Hlavní obsah
Článek

Objevila se po boku Ondřeje Sokola coby jeho dcera ve filmu Dvojníci, roztočených má ale mnohem víc filmů. I když Štěpánka Fingerhutová, kterou za svou dceru označuje i Jakub Kohák, v branži teprve začíná, režiséři si už dávno všimli jejího ojedinělého zjevu a také talentu. Mrkněte ve fotogalerii na snímky, které nafotila!

Štěpánka, která je absolventkou pražské konzervatoře a diváci ji mohli vidět ve čtvrtém i Vánočním Kameňáku, filmu o Karlu IV. Hlas pro římského krále a v seriálu VIP vraždy, je přes svůj půvab nezadaná.

„Práce mi zabírá neuvěřitelné množství času. Kromě natáčení se věnuji i hraní v Divadle Na Rejdišti,“ říká krásná dívka, která by si přála dostat roli princezny v nějaké české pohádce. Zdeněk Troška zrovna o nějaké nové přemýšlí, tak třeba se na ni usměje štěstí.

„Podařilo se nám ztvárnit několik zajímavých poloh Štěpánky od křehké, něžné až éterické bytosti přes veselou, životaplnou dívku po femme fatale. Spolupráce byla pohodová a celodenní focení uteklo velmi rychle, což bývá vždy, když je skvělá parta a vše hladce klape,“ řekla nám fotografka Petra Kropáčová, která si spolupráci s nadějnou herečkou nemůže vynachválit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám