Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku, blogerku a návrhářku Devin Brugman jsme snad v ničem jiném než v bikinách ještě neviděli. Ale není se co divit, jsou jejím živobytím, a tak v nich tráví většinu času, což je pro samozvanou odbornici na bikiny ta nejlepší reklama. Posuďte sami.

Spolu s kamarádkou Natashou Oakley Brugman vyrazila v létě 2012 na trip po nejznámějších světových plážích v Kalifornii, Sydney, Mexiku či na Havaji jen s kufrem plným bikin. Každý den pak pořizovaly a na internet nahrávaly své fotky pokaždé v jiných bikinách a zde se zrodil nápad, jehož výsledkem je stránka A Bikini A Day. Takto je to na ní alespoň uvedeno.

„Chtěly jsme vytvořit místo, kde by se mohli sejít nadšenci do bikin z celého světa a spojit se ve své vášni. Pro nás jsou bikiny víc než jen oděv do vody či na pláž, bikiny představují životní styl plný svobody, cestování a relaxace,“ uvedla Oakley.  Název A Bikini A Day pak jednoduše proto, že s kamarádkou pokračují v nastaveném trendu každý den se vyfotit v jiných bikinách a fotku nahrát.

Dnes již Brugman a Oakley spolupracují se stovkami značek majících ve svém portfoliu plavky a bikiny. A k tomu navrhují své vlastní kousky pod značkou Monday Swimwear a také sportovní řadu Monday Active.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám